1. február, 2024

Spomínaš si na časy, keď naši otcovia a mamy, dedovia a babky vychádzali do ulíc s metlami, lopatami či hrabľami v rukách, aby spoločne pracovali na jedinom cieli – urobiť svoje okolie čistejším, krajším a útulnejším miestom na život?

26. august, 2023

Ak vám nie je ľahostajný osud našej krajiny a prírody, zapojte sa do Svetového čistiaceho dňa a pomôžte ju upratať. Slovensko spoločne s ďalšími krajinami a miliónmi dobrovoľníkov po celom svete zúčastní environmentálneho sviatku. Opätovne sa pustí do boja s voľne pohodeným odpadom a nelegálnymi skládkami.

Svetový čistiaci deň
18. február, 2023

…keď vidíš odpad vo svojom okolí a prírode – nemá tam čo robiť!☝️ Áno, v prvom rade treba predchádzať jeho vzniku, ale čo už s tým, ktorý je všade naokolo? – KOCKY sú hodené.🎲

31. marec, 2022

Milí Slováci, vybehnime na jar do ulíc a upracme si svoje najbližšie okolie, ulicu, potôčik, chodníček, aby sa nám žilo o čosi lepšie v krajšom prostredí.

28. január, 2022

Chceli by sme zo srdca poďakovať všetkým dobrovoľníkom, organizátorom, partnerom a podporovateľom, ktorým záleží na čistom Slovensku. Rok 2021 bol ďalším úspešným rokom plným pozitívnych správ.