Jarné upratovanie lámalo rekordy! Viac ako 23 000 dobrovoľníkov spoločne upratalo Slovensko.

Dokázali ste, že vám naozaj záleží na čistote vášho okolia. Takmer 24 000 dobrovoľníkov spoločne upratalo viac ako 425 lokalít.

🤗Ďakujeme každému dobrovoľníkovi, ktorý priložil ruku k dielu v rámci Jarného upratovania 2023.

🤩Podarilo sa vám zorganizovať viac ako 425 upratovaní, čo je slovenský rekord! 🔝Do upratovania sa vás zapojilo takmer 23 700 dobrovoľníkov, ktorí vyzbierali približne 390 ton odpadu.. NE-U-VE-RI-TEĽ-NÉ!!!😍🥳👏👏👏👏

Sme vďační a máme obrovskú radosť, že tohtoročné jarné upratovanie dosiahlo rekordné čísla a dokázalo sa vás toľko zmobilizovať pre ušľachtilú vec – upratanie nášho krásneho 🇸🇰Slovenska od zbytočných odpadkov, ktoré ho znečisťujú.

Ďakujeme aj nášmu generálnemu partnerovi @Lidl, vďaka ktorému sme mohli dobrovoľníkom poslať pomôcky na upratovanie a ďalším partnerom, bez ktorých by nič z tohto nebolo možné.🙏

Naši partneri: VÚB banka, DHL Express Slovakia, Saint-Gobain, HighBrõws, pisto-stav, s. r. o., Blue Water, OLO – Odvoz a likvidácia odpadu, Bratislava – hlavné mesto SR, Únia miest Slovenska, SmartHead, vďaka ktorých podpore môžeme robiť to, čo robíme, a posielať dobrovoľníkom pomôcky.

Spoločne sme dokázali veľa a dokážeme ešte viac!💚💚💚